Daba San jaunais albums “Vaiņags” – koncerts 27.maijā


Rīgas Tehniskās universitātes postfolkloras grupa Daba San aicina 2016. gada 27. maijā uz albuma “Vaiņags” ieskandināšanu

Vai mani kā visapkārt san? Tā dzied daba, vasarai tuvojoties! Līdz ar sauli, putniem, kukaiņiem, kokiem un ziediem pļavās muzicē arī postfolkloras grupa “Daba San”, aicinot visus, kam saule sirdīs, atmodināt vasarīgas sajūtas sava albuma “Vaiņags” atklāšanās koncertā.

Tas notiks 27. maija novakarē K.K. fon Stricka villā, A. Briāna ielā 9. Ieeja no 20:00.

Grupas jaunais albums ir vairāGroup_DabaSan_2ku gadu kopīga radoša darba vaiņagojums. Senākā dziesma tapusi jau ap 2008. gadu, bet jaunākā 2016. gada sākumā. Dziesmas dabiski apvienojušās vienotā koncertprogrammā, jo tās saista vasarīgas tēmas un noskaņa. Visas labākās idejas rodas pēkšņi. Tā arī “Vaiņaga” vārds negaidīti pie atlidoja pie “Daba San” un, kā uzskata grupas dalībnieki – labāku nosaukumu savam albumam nevarētu iedomāties.

Pasākumā brīvā un vasarīgā atmosfērā dzirdēsiet krāsaino “Vaiņaga” dziesmu koncertprogrammu. Albumā iekļautās dziesmas piedāvā gan dīku saules pieskārienu un zīdainas zāles glāstus, gan maigu vasaras lietutiņu, gan vētras spēku, iespēju paviesoties Saules meitu un Dieva dēlu pasaulē, skriet līdzi straumēm uz jūru, ļauties sapņiem un dziļām, pārlaicīgām domām.

Katram savu VAIŅAGU! Ik puķe rotāta ar zieda vainagu, ik koks lepni slej savu zaru vainagu. Tā meita ar vaiņagu galvā mirdz kā saule. Tā puisis vaiņagā stāv stalts kā ozols.

Ierodoties uz atklāšanas koncertu vaiņagā, ieeja bez maksas! Pārējiem ieejas maksa 5 EUR. Biļetes pieejamas pasākuma norises vietā.